Zondagsviering

U bent uitgenodigd, of je nu gelooft of niet. Kom en ontmoet ons na de coronarestricties weer tijdens de zondagsviering om 09.30u in Haacht, Markt 10. Vooraf begroeten we elkaar,  praten we wat bij genietend van een kopje koffie of thee.

Om 10.00u loven we de Heer met zang en muziek.

Daarna volgt het avondmaal voorafgegaan door gebed en enkele inleidende woorden. De prediking wordt gebracht door één van onze zes predikanten. Af en toe wordt een externe spreker uitgenodigd.

De  senior voorganger sluit af met gebed en zegening van de kerkgemeenschap voor de komende week.

Na de dienst is er gelegenheid voor persoonlijk gebed. Ons gebedsteam staat voor u klaar om u daarin te begeleiden en voor te gaan.

 

Klik op Live

Tot en met 15 maart (incl. de preek van 14 juni 2020), zijn alle preken uitgebracht in luisterversie. U vindt ze hieronder (per jaar of per predikant).

 

Tot 07 juni 2020, en sinds de Coronatijd toonden we powerpointvideo's, zodat de kerk toch een preek op zondag bekwam. 

 

Sinds 21 juni 2020 is Christengemeente Emmanuel telkens Live op zondag. Dat betekent dat u de preek van elke zondag kunt meevolgen of nadien (nog eens ) kunt bekijken.

Preken

Klik op Live om naar de uitzendingen te gaan

Preken Luisterversies

Preken voor 14 maart 2020 : luisterversies

Nieuws

Op Pinksterzondag 23 mei 2021 is er een samenkomst voorzien in de kerk om 10:00u. Vijftien mensen mogen zich aanmelden zoals de Coronamaatregelen dit voorzien.

 
Gelieve u in te schrijven bij de voorganger, dit is strikt noodzakelijk. U weet dan ook onmiddellijk of er nog plaats beschikbaar is. 
Na de dienst moet iedereen de kerk verlaten.

 

Op 16 april is er ook een gebedsavond voorzien om 19:30u. Inschrijving opnieuw via de voorganger. Tijdens de gebedsavond zal Corrie het hebben over het Hebreeuwse verschil tussen bidden en aanbidden uitleggen.

Voorlopig geannuleerd